Nieuw producten

Onze favorieten

Populaire thema's

Carnaval.jpg

Carnaval

Op 21 september barst het Carnavalsfeest weer los! Dit Vasteloavend feest wordt gevierd vanaf 11 november. Er wordt veel energie gestoken in het bouwen van prachtige praalwagens. En een mooie Carnavalsschmink mag daar niet aan ontbreken. 

Kleurrijke gezichten, met glitters, plaksteentjes en mooie Carnavalstooien! Je vind het allemaal in onze webwinkel

Shop nu

Party Make-up

Wat Glitter & Glamour is altijd een goed idee. Top je look af met de juiste Sparkle! Voor elke gelegenheid vind je de meest geschikte Glitters.

Glitterlips, Festival Glitters, Glittercreme, Face-Jewels en meer!
Kies voor een Sparkle en shine!

Shop nu

Theater / FX

Met Grime breng je uiterlijke verandering aan in het gezicht of lijf. Je kunt het karakter versterken of veranderen door het aanbrengen van Special FX producten, of door te spelen met kleur.

Of het nu gaat om Schoolmusical, Wonden Maken, Sint-Makeup, Special FX voor Film of Toneel. Kies hier het juiste product voor jouw grime-uitdaging;

Shop nu

Aanbiedingen

Onze favorieten

Wil je Schmink kopen?

Als je mooi wilt schminken, zijn professionele schmink producten het halve werk. Goede Schmink penselen, in combinatie met professionele schmink maken echt het verschil. De technieken die je gebruikt bij het schminken gaan veel gemakkelijker met de juiste schmink materialen.

Naast professionele schmink vind je in onze shop prachtige Schminkpakketten, Schminksjablonen, Splitcakes, Schminkboeken, Schminkpenselen, Glitters en meer!

Veilig Schminken

Schmink gebruik je direct op de huid. Het is daarom belangrijk dat de schmink die je koopt ook veilig is. Alle Schmink merken in onze shop vind zijn van goedgekeurde Make-up kwaliteit; Deze schmink is veilig bevonden, is vriendelijk voor de huid, gemakkelijk afwasbaar en fijn in gebruik

Leer Schminken van Professionals

Naast dat het fijn is om mooie schminkjes te maken, brengt schminken je zoveel meer. Schminken is een enorm ontspannende hobby. Even de boel-de-boel laten, een moment voor jezelf, heerlijk doodlen met je verstand op nul. Je hoofd kont er van tot rust.

Daarbij kom je op leuke plaatsen en in contact met nieuwe mensen omdat je vanzelf gevraagd wordt op allerlei schmink-gelegenheden. En als kadootje zie je ook nog al die blije gezichten die je genieten van jouw Schminkkunsten!

Wil je ook meer halen uit het Schminken?

In onze Online Schminkcursussen nemen we je mee in het prachtige Schminkvak. Je kunt leren Schminken, Grimeren, Bellypainten, Wonden Maken, en nog veel meer. Lekker vanuit huis, op je eigen tempo; je volgt de workshops waar en wanneer je maar wilt.