Over ons

Noddies.com is een jong en creatief bedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van Face- en Bodyartikelen, Make-up en aanverwante artikelen. Wat begon op een zolderkamertje is uitgegroeid tot een uitgebreide Europese webshop, met inmiddels ook een fysieke winkellocatie in Nederland. Een fijne plek die goed bereikbaar is vanuit Nederland, Belgie en Duitsland.

Sinds onze oprichting hebben we 1 hoofddoel. En dat is; jou blij maken! We geven je advies vanuit onze vakkennis en hebben een sterke focus op klanttevredenheid. We doen alles voor een glimlach!


Je kunt je spulletjes bij ons online bestellen, maar langs komen is ook mogelijk! We zijn geen winkel zoals anderen. Bij ons kun je lekker "thuiskomen". Onder het genot van een kopje koffie of thee lekker door de rekken snuffelen op zoek naar mooie kleurtjes en nieuwe producten. En natuurlijk heb je de mogelijkheid om eerst uit te proberen wat je koopt.

We hebben namelijk een mooie atelier waarin we lessen verzorgen. Dat doen we zelf...maar ook collega's uit binnen- en buitenland zijn regelmatig bij ons te vinden om je les te geven in Schminken, Bodypainten, Airbrushen, Ballonvouwen, Pruiken maken....noem maar op!

Kunnen we jou van dienst zijn?

Ons adres:

Noddies Schminkwinkel & Workshops
Aan de Heerstraat 36
5563 AR  Westerhoven
Nederland

tel: 040-711 44 40
[email protected]