Betaalinformatie

 

Noddies doet haar uiterste best om uw bestelling naar tevredenheid te verwerken.

 

Daarvoor maken wij gebruik van onderstaande betalingsmogelijkheden. Onze site is voorzien van een goed beveiligde betaalomgeving, waardoor u veilig voor een van onderstaande online betaalmethoden kunt kiezen.

 

 

iDeal

Hiermee betaalt u direct online. Het voordeel van betalen met IDEAL is dat we uw betaling direct binnen zien komen. Uw bestelling wordt dan ook direct na betaling door ons verwerkt en verzonden. Wij nemen IDEAL af bij het bedrijf Sisow.Paypal

Bij het selecteren van deze optie wordt u doorgeleid naar de site van Paypal. U kunt hier betalen met uw reeds bestaande account, of u kunt een account aanmaken. Paypal maakt gebruik van creditcard en is een uiterst veilige manier van betalen.

 

BanContact / MisterCash

Hiermee betaalt u direct online. Het voordeel van betalen met BanContact / MasterCash is dat we uw betaling direct binnen zien komen. Uw bestelling wordt dan ook direct na betaling door ons verwerkt en verzonden. Wij nemen BanContact / MasterCash af bij het bedrijf Sisow.

 

Sofortbanking

Hiermee betaald u direct online. Het voordeel van betalen met Sofortbanking is dat we uw beetaling direct binnen zien komen. Uw bestelling wordt dan ook direct na betaling door ons verwerk en verzonden. Deze methode van betalen wordt vooral door onze Duitse bezoekers veel gebruikt. Wij nemen Sofortbanking af bij het bedrijf Sisow.

MasterCard / Visa / Maestro

Hiermee betaald u direct online. Het voordeel van betalen met creditcard is dat we uw beetaling direct binnen zien komen. Uw bestelling wordt dan ook direct na betaling door ons verwerk en verzonden. Deze methode van betalen wordt vooral door onze Duitse bezoekers veel gebruikt. Wij nemen Sofortbanking af bij het bedrijf Sisow.

 

Afhalen

U kunt ook kiezen om de bestelling bij ons af te halen, in dat geval vragen we u vooraf te betalen met 1 van bovenstaande mogelijkheden. U kunt bij ons niet pinnen en we accepteren geen contanten.

 

 

Overboeking

Wilt u geen gebruik maken van een online betaalmethode, dan is het uiteraard ook mogelijk uw bestelling handmatig via uw eigen bank te voldoen. Zodra wij uw betaling in ontvangst hebben genomen maken wij de bestelling direct voor u klaar.

 

Onze bankgegevens voor overboeking:


Noddies Bodyart

IBAN: NL94 RABO 0158 5662 03

BIC: RABONL2U

 

Vermeld aub het bestelnummer bij betaling met overboeking.