• -€ 5,50
  • Nieuw

Fusion Body Art | Unicorn & Fairy Face Painting Kit

Fusion Body Art
 39,50  45,00
€ 5,50 korting
Inclusief BTW

  • Gratis verzending vanaf € 45,- binnen NL (v.a € 65,- binnen BE)
  • Vakkundig advies door professionals
  • Voor 15.00uur besteld, vandaag verzonden

Unicorn & Fairy Face Painting Kit bevat alles wat je nodig hebt voor fantastische schminkontwerpen. De kleurencombinaties variëren van gedurfd tot zachter en pastel. Je kunt sneeuwprinsessen schminken, harige dieren, regenbogen en paaseieren in de lente, bloemen en vlinders in felle zonsondergangkleuren, zacht paarse en roze katachtigen en nog veel meer.

Fusion Body Art | Unicorn & Fairy Face Painting Kit bevat:

    12 schminkkleuren
    5 Face Paint Split Cakes
    2 Glitter Crèmes
    3 Sponsjes
    36 sjablonen voor eenmalig gebruik
    1 Rond penseel
    1 3/4 Inch Kwast
    1 x blad met edelstenen


Aanbrengen en verwijderen

Voor de Fusion Body Art split cakes heb je alleen een plat penseel en water nodig om te beginnen. Gebruik voor vloeiende wangontwerpen een platte kwast van 1 inch om alle kleuren in de split cake te laden of gebruik kleinere platte kwasten om slechts een paar kleuren op te nemen. Zorg ervoor dat je begint met een licht vochtig penseel en voeg zo nodig meer water toe door een hoek van het penseel lichtjes in het water te dopen.
Als 1 streek schminken nieuw voor je is, dan staat het internet vol met geweldige 1 streek ontwerpideeën om je te inspireren. Deze manier van schminken bespaart je veel tijd en je klanten zullen onder de indruk zijn als ze zien hoe de prachtige Fusion Body Art kleuren tegelijkertijd van je penseel stromen.  Je kunt je split cakes ook vullen met kleine schmink sponsjes of ronde daubers. Als je een sponsje gebruikt, dep dan de kleuren op de huid waar je ze wilt hebben en klop zachtjes heen en weer totdat alle kleuren egaal en krachtig zijn.  

Fusion Body Art Face Paint is snel en gemakkelijk aan te brengen met een nat penseel of sponsje. Fusion Face Paints kun je gemakkelijk verwijderen met water en zeep op een zachte doek of spons. Fusion Body Art Face paint kleuren bevatten alleen hoogwaardige FDA en EU huidveilige pigmenten en ingrediënten die zacht zijn voor de huid. Elke kleur is zorgvuldig ontwikkeld om je de helderste en meest dekkende kleuren te geven voor je make-up ontwerpen. Fusion Body Art Face Paints drogen snel en zijn na droging veegvast. Je kunt kleuren over elkaar heen aanbrengen als de basiskleur droog is, en je kunt Fusion Body Art Face Paints mengen terwijl ze nog nat zijn om eindeloos mooie tinten te maken.

Over onze ingrediënten

Fusion Face and Body Paints worden gemaakt in China onder leiding van de eigenaren van Fusion Body Art, dat gevestigd is in Australië. Alle FD&C en D&C pigmenten worden in de VS gemaakt, zodat alleen de veiligste pigmenten in Fusion Body Art terechtkomen. Fusion verven zijn vrij van parabenen en zijn niet gemaakt van dierlijke bijproducten of getest op dieren.Bewaar Fusion Body Art verven op een droge plaats uit de buurt van extreme hitte, vochtigheid of kou. Gebruik de verf binnen 12 maanden na opening om de versheid te garanderen.

Calciumcarbonaat, Acacia Senegal Gom, Glycerine, Polyvinylpyrrolidon, PEG-32, Water (Aqua), kan bevatten: IJzeroxiden (1332-37-2)(CI77491), Titaandioxide (CI77891), FD&C Geel 5 (CI19140), FD&C Rood 40 (CI16035), FD&C Blauw 1 (CI42090), Ultramarijn (CI77007), D&C Rood 7(CI15850), Mica (CI77019), Aluminiumpoeder (CI 77000).
Voldoet aan (EC) Nr. 1223/2009. Voldoet aan FDA- en EU-normen. Gemaakt in China.

Veganistisch ✓ Niet getest op dieren ✓ Glutenvrij ✓ Parfumvrij ✓ Parabeenvrij


Merk
Fusion Body Art
Referentie
RCFX-kit
Op voorraad
7 Items

Insta-share #noddies_facepaintshop